Cotes torna a reduir el seu dèficit municipal

Cotes

Que en el darrer curs econòmic Cotes haja sigut capaç de reduir el seu deute municipal en más de 22.000 euros no és una dada menor. En una localitat que deu 175.000 euros en l’actualitat, rebaixar més de vint mil euros en un sol any pràcticament demostra que els diferents equips de gobern poden suprimir (de seguir treballant així) el deute en cinc o sis anys. La situació econòmica tal vegada millorarà (complicat és que vaja a pitjor) i els ingressos públics deuen crèixer, facilitant la reducció ràpida de un deute que hipoteca els ajuntaments.

A Cotes, per tant, li esperen anys de reducció paulatina del deute. Com no podia ser d’altra forma, doncs els veïns de Cotes són dels que més deuen per persona si es divideix el dèficit entre el nombre dels habitants.

One thought on “Cotes torna a reduir el seu dèficit municipal”

  1. El seu alcalde és una persona molt competent i valida, i tot i les crítiques rebudes, està demostrant que l,aplegada a l,alcaldía del poble va ser per a buscar i el que és més difícil aconseguir un millor futur per al poble de Cotes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s