La biblioteca municipal d’Alcàntera de Xúquer inicia la seua última fase

BIBLIOTECA2Alcàntera de Xúquer comptarà de cara al pròxim curs educatiu amb una nova biblioteca de dos plantes, un modern edifici integrat en la pròpia població, ubicat en la «Casa dels Mestres» i que compta amb una inversió de més de 200.000 euros inclosa dins del Pla Provincial d’Obres i Servicis 2016-2017 (PPOS). El projecte, dividit en tres fases, ja ha completat les dos primeres, executades per Vainsa Infraestructuras SL i Sellent Urbana Promociones SL i esta setmana, els operaris han començat a executar la tercera i última etapa.

El bloc tindrà dos entrades i dos plantes. En la inferior està previst col·locar un punt de préstec de llibres i una àrea infantil i en la superior, se situarà un espai per als més majors i l’arxiu municipal. Així mateix, una vegada estiguen acabades les obres es procedirà a traslladar el fons bibliogràfic, amb més de 10.000 llibres, que actualment es troba en el carrer Verge del Puig. A més, també s’inclourà un gran espai obert exterior per a poder realitzar activitats a l’aire lliure.

 

Segons explica l’alcalde d’Alcàntera de Xúquer Julio García, es dóna així resposta a la necessitat més demandada per la comunitat universitària, una infraestructura imprescindible de suport a l’estudi, a la docència i a la investigació. «La finalitat és impulsar la lectura a través d’un espai educatiu gratuït on els nostres veïns i veïnes puguen acudir a llegir o sol·licitar el préstec de contes, novel·les i altres llibres de diversos gèneres», assegura el primer edil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s