Comencen les Jornades Culturals a Sumacàrcer

suma-4Este dissabte a les 8 de la vesprada, a l’Espai Cultural “la Societat”,  tindrà lloc l’obertura de la segona edició de les Jornades Culturals a Sumacàrcer. Després de l’èxit d’assistència a les activitats que s’organitzaren l’any passat, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sumacàrcer ha preparat una nova edició d’activitats culturals per als mesos de juny i juliol. En primer lloc, el dissabte dia 31 de maig, tindrà lloc la inauguració d’una exposició dedicada a la figura d’Enric Valor, on baix el títol “Il·lustrant Valor”, diversos artistes han volgut reinterpretar les Rondalles Valencianes al seu estil. Amb l’escultura, pintura, còmic, fotografia, dibuix i, fins i tot, amb titelles podrem redescobrir a l’Enric Valor màgic, al Valor de fantasia que coneixem des de ben menuts.

Luis Moscardó, Jesús Huguet, Ana Karina Lema, Vicent Marco, Lidia Boix, Miguel Hache, Àlex Camanyes, i els artistes locals Fermin Garcia i Dani Pons han volgut participar d’esta experiència.

La inauguració anirà acompanyada d’un convidat de luxe. L’actor Carles Alberola participarà fent una lectura dramatitzada d’algunes de les rondalles d’Enric Valor. Per a completar les Jornades Culturals, l’Ajuntament ha preparat altres activitats. El diumenge dia 8 de juny està prevista la presentació del llibre “La cuina valenciana” a càrrec del seu autor, el periodista Emili Piera, i una cata de vins sudamericans cortesia de la bodega “espacio40-vinos de chile”. Per al 14 de juny, s’ha organitzat un “Sopar Estellés” on tindrà lloc l’actuació del cantautor valencià Andreu Valor. Estes dues activitats tindran lloc al pati de l’Ajuntament.

També al mateix espai el dia 28 de juny, l’escriptor Rafael Solaz presentarà el seu llibre “la Valencia oculta” i, per concloure les Jornades, el 12 de juliol s’inaugurarà una exposició sobre els estats de l’ànima, a càrrec dels alumnes de pintura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València i l’actuació del grup teatral “Laspontània teatre”.

One thought on “Comencen les Jornades Culturals a Sumacàrcer”

  1. Deseo que este año las festividades culturales de Summacarcer tengan una presentacion muy relevante; soy mexicano y mi abuelo paterno fue español de nacimiento. Actualmente me unen lazos de amistad con españoles nacidos en Summacarcer. Exitos en su celebracion

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s